Naturalia

Aina ei voi voittaa,
mutta aina voi nauraa.

Naturalia Taimikonsuoja

20.03.2018

Hirvien aiheuttamat vahingot lisääntyvät metsissä. Mittaviakin vahinkoja on vaikea määrittää, sillä vaikka puu jatkaa kasvuaan, siitä ei tule enää kunnon tukkipuuta. Rauduskoivun, ym. erikoisviljelmien suojelu on myös haastavaa. Hirvieläinten vierailun jälkeen voivat kustannukset nousta mittaviksi.

Lue lisää

Hyvää alkanutta vuotta 2018!

14.01.2018

Kiitos asiakkaillemme, jälleenmyyjillemme ja yhteistyökumppaneillemme vuodesta 2017. Olkikuivikkeemme, Super Pahna ja Happy Animal ovat osoittautuneet loistaviksi niin lypsylehmille,lemmikeille kuin turkiseläimillekin.

Lue lisää

Ihmisten ja eläinten hyvinvoinnista ja olkikuivikkeen terveysvaikutuksista,OSA 1. MIKROBIT

06.05.2017

Mikrobit,terveys,hyvä vastustuskyky,Voice Massage,koululääketiede,kansanparannus,kiinalainen lääketiede,terveet jalat,hengitys,homeallergikko,homepakolainen,ravintoaine,maitohappobakteeri,probiootti, mikrofloora,Penisilliini,antibiootit,antibioottiresistenssi,patogeeni,homeet,hiivat,sienet,helicobakteeri,tasapaino,onnellinen eläin,elollinen,kiertokulku,lahottajabakteerit,elintarviketeollisuus,rokotteet,hunaja,tuottavuus paranee,vahvistaa eläintä,allergeenit,ravitsee luontoa,luonnonmukaisen kalin lähde,kate mansikkamaalle,olkikuivike,kuivike,stressi,luonto,luonnonmukainen

Lue lisää

Naturalia Finland Oy:n uudistetut kotisivut

22.03.2017

Olkikuivike.fi uudistui kevään kunniaksi selkeämmäksi, informatiivisemmaksi, monipuolisemmaksi ja kiinnostavammaksi.Kuin morsiammeksi, energiseksi, kauniiksi ja raikkaaksi, jolla on jotain vanhaa, jotain uutta, jotain sinistä ja jotain lainattua.

Lue lisää

Tervetuloa Naturalia Finland Oy:n kotisivuille

21.03.2017

Täältä saat tietoa Naturalia-olkikuivikkeista. Mitä, miksi, mistä?

Lue lisää